2012-12-27

På plats i Finlandslandet

Så är familjen till slut inkvarterade hemma hos mormor och morfar strax utanför Helsinki. Under gårdagen åkte vi med färjan över havet tillsammans med farmor och farfar som höll oss sällskap under resan.

Precis som vanligt hängde vi en hel del i lekrummet där barnen härjade allt vad de förmådde. Sedan intogs lite god mat på en av båtens restauranger innan kvällen avslutades med det traditionella mumindiskot.

Mamma Marika och Venla har varit lite magsjuka dagarna efter julafton och under eftermiddagen idag var det min tur att insjukna. Jag trodde jag skulle klara mig men muskelvärk och orolig mage med magknip plågar mig just nu. Jag har hittills inte behövt besöka toaletten för närmare inspektion och jag hoppas så klart att det inte blir värre än så här.