2013-01-11

Hårda nypor

Fredag och en helg som stundar runt hörnet. Inspirerande så klart och minst sagt välbehövligt. Hård vecka med mycket jobb, träning och en liten ögoninfektion som minst sagt varit lite besvärande. Inte helt kul att vakna upp med igenmurade ögon och sedan ha dem kliande hela dagen.

Under torsdagskvällen var det företagsmöte tillsammans med kollegorna. En rolig och lärorik aktivitet under detta möte var hjärt- lugnräddningskursen som även inkluderade utbildning av hur man använder en hjärtstartare om man skulle behöva hjälpa någon i nöd.

Som jag hintade i min förra bloggpost så har foten sakta men säkert blivit lite starkare och medgett lite mer belastning. Innan mötet på torsdagen så hann jag även pipa förbi kiropraktorn Salov som fick gå igenom ben, rygg och inte minst foten jag så länge haft besvär med. Det var kraftiga tag, hårda nypor och även ett tag nålar inblandade i leken. Måste erkänna att jag inte är särskilt förtjust i känslan då man får nålar instuckna i kroppen men kanske har det haft en positiv effekt på fotfan. Idag avverkade jag 50 minuters sammanhängande löpning. Något jag inte kunnat göra sedan början av november. Visst är farten lugn och behärskad samtidigt som foten ömmar svagt men det är inte frågan om ren smärta som det varit tidigare. Lite ömmande är helt ok om man jämför med den tidigare känslan av att någon sticker in en gaffel med full kraft på sidan av foten.

Men som sagt, jag tar inte ut något i förskott. Fotfan kan som bekant bli på dåligt humör snabbare än snabbt. Men planen är att fortsätta logga lite lugna kontrollerade kilometer på löpbandet och successivt öka på mängden.

Inga kommentarer: