2013-01-31

Tung träningsperiod

Mitt uppe nu i en ganska hård träningsfas. Daglig dos på mellan 22-28 kilometer. Med tanke på den ganska korta tid kroppen haft att acklimatisera sig för dessa doser så är det lite varierande ben jag har på passen. Ett pass kan gå ganska tungt medan det nästa avverkas på fjäderlätta ben. Inte så mycket att orda om, det brukar vara så här då man ligger lite på gränsen av vad man klarar av eller hinner med.

Hemma har det fortsatt vara sjukstuga då både Alvar och Frun varit ordentligt förkylda. Detta har så klart ruckat på en hel del vardagsrutiner vilket försvårat träningsmöjligheterna. Lite dålig tajming eftersom jag denna vecka försöker logga på ordentligt med både volym och kvalité. Arbetsveckan är dock nästan slut så det verkar som om jag kommer ta mig igenom den utan allt för stora korrigeringar i upplägget.

Tillsammans med Coachen så har vi nu jobbat fram en sista crash-course-skiss till Tokyo Marathon. Allt bygger så klart på att foten fortsätter via positiva livstecken. Egentligen har jag bara två gruvveckor kvar att jobba med innan jag sista veckan bara tar några lättare pass och låter resten av tiden gå åt resan och utjämnande av tidsskillnad.

Ska jag vara riktigt ärlig så har jag inte ens jagat upp mig inför själva resan. Normalt sett skulle jag både vara exalterad för att äntligen få åka dit och nervös och lite stressad på grund av den stundande tävlingen. Men eftersom fotfan sabbat förberedelserna så har jag varken känt glädje inför resan eller nervositet då jag varit helt inställd på att det inte skulle bli något tävlande. Men med tanke på att kroppen nu verkar palla med ordentligt med mängd och hela tiden svarar upp bättre och bättre på den kvalité jag matar den med så har dock hoppet tänts. Och i samband med det även entusiasmen och nervositeten inför resan och loppet.

Jag försöker dock bara ta en sak i taget. Just nu betar jag av dag för dag och hoppas utföra de återstående nyckelpassen så gott jag förmår samtidigt som jag fortsätter krydda upp tillvaron med mycket mängd. Denna förberedelsefas skiljer sig ganska mycket mot hur jag normalt skulle göra med en mara inom några veckor. Skissen som togs fram med Coachen lägger dock störst fokus på Stockholm marathon i juni och om det blir ett lopp i Tokyo i slutet på februari så får jag delvis betrakta det som en god genomkörare inför Stockholm.

1 kommentar:

Unknown sa...

oakley canada, http://www.oakleysunglassescanada.com/
hollister, http://www.abercrombie-fitch-hollister.es/
coach outlet store, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
marc jacobs outlet, http://www.marcjacobs.cc/
winter jackets, http://www.cybermonday2015.us.com/
wellensteyn outlet, http://www.barbour.us.com/
patriots jerseys, http://www.newenglandpatriotsjerseys.us/
nike air max 90, http://www.airmax90.us.com/
tommy hilfiger, http://www.tommyhilfigers.net/
tommy hilfiger outlet, http://www.tommyhilfigers.net/
fitflop shoes, http://www.fitflop.in.net/
new york knicks jersey, http://www.newyorkknicksjerseys.com/
michael kors outlet online, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
hermes birkin bag, http://www.hermesbirkin.org/
wedding dresses uk, http://www.weddingdressesoutlet.co.uk/
supra footwear, http://www.suprashoes.us.com/
true religion jeans outlet, http://www.truereligionjeansoutlets.us.com/
canada goose jackets, http://www.canada-goosejackets.us.com/
new york jets jerseys, http://www.newyorkjetsjersey.us/
michael kors uk, http://www.michaelkorsoutlets.uk/
1015minko