2013-03-08

Dags för lite fart

Allt eftersom muskelvärken gav med sig i slutet på förra veckan så har jag successivt återgått till de gamla hederliga träningsrutinerna igen. Från och med i måndags var det comeback för det klassiska träningsupplägget med ett distanspass på 14-16 km under lunchen för att sedan rulla runt 6-7 km strax innan middag eller lite senare på kvällen då barnen lagt sig. Det är rätt befriande att distansa på ben vars lår inte längre ömmar. Detta i kobination med att vägarna nu mestadels är fria från snöskiten har inneburit att en hel del pass kanske gått aningen onödigt fort. Därför ska det bli lite extra intressant att se hur kroppen svara på lite intervallträning som det är dags för ikväll. Alltså det första hårdare passet sedan Tokyo och mellanlånga intervaller i progressivt ökande fart står på programmet. Inga blodiga farter direkt utan mest ett pass att se hur det står till med flås och musklerna efter maran.

I torsdags var jag även ute på ett distanspass genom Kista och delar av Sollentuna tillsammans med den gode 1:37-Bergman. Vädret visade sig på sin finaste sida med strålande solsken även om temperaturen kanske var lite i lägsta laget. Det finns alltid en massa godbitar att avhandla med 1:37-Bergman och tiden bara flög förbi. En riktig räkmacka med andra ord.

Idag är det fredag och strax dags för helg. Som vanligt är det ett ganska gediget schema som står på programmet. Det är simtävlingar, tekniksim och fotbollsträningar som ska hinnas med. Utöver detta ska det matshoppas och även hinna tränas en del. Med lite flyt och en strikt uppstyrd planering hinner jag även logga någon timmes tv-spelande.

2 kommentarer:

Martin sa...

Mario party 9 här som gäller!

Patrik Engström sa...

Martin:

Det heter Mario Patrik 9.