2013-03-12

Patrik hel, Sandra hel. Wow!

Det vackra men kalla vädret fortsätter sitta i. Jag har egentligen inga problem med kyla då det bara handlar om att pälsa på sig ordentligt men det som just nu är en skänk från ovan är de snö/is/modd-fria vägarna som jag rullar runt på under distanspassen. Får jag inte värmen så nöjer jag med frånvaron av snön.

I tisdags blev det lite hastigt och lustigt så att jag fick finast möjliga sällskap på lunchdistanspasset då jag tillsammans med Finlands superlöpare och regerande Lidingöloppsmästare Sandra Eriksson (Se denna tidigare bloggpost för lite text och bilder) lyckades styra upp ett pass.

Både jag och Sandra har sedan Lidingöloppet i fjol dragits med skador och lite andra problem men nu helt plötsligt är vi båda hela och friska. Sandra är inte bara mäkta snabb utan minst lika trevlig varvid de 14 kilometerna som vi tillryggalade försvann i ett nafs. Sandra avser göra tävlingsdebut nu till helgen på 2 Sjöar runt i Sundbyberg och tillsammans rekade vi bansträckningen. Det ska bli väldigt intressant att följa hennes framfart nu under den stundande tävlingssäsongen och jag hoppas naturligtvis jag får nöjet att sällskapa mer med Sandra under framtida löppass.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tyya's dad won't repress anything qualified at the crowd on up - no ice cream, no sweetmeats, no cookies. But when the saleslady puts a assay sticker on Tyya's nose, Daddy is finally laboured to gather something goodness

http://www.webhunter.pl/?p=1


http://pubstarakuznia.pl/tag/smak
http://e-pobierz.pl/oprogramowanie/podzial-oprogramowanie-na-dwa-podstawowe-typy
http://embargonagrania.pl/category/muzyka/page/7
http://wildworld.pl/branza-turystyczna.html
http://tmit.pl/niepowtarzalny-styl-hotelu-castle-inn.html

Anonym sa...

Two big manufacturers of special healing products are pulling several in vogue brands from the superstore because they may admit traces of poultry antibiotics that are not approved in the U.S.

http://www.katalogprzedsiebiorstw.pl/tag/operacje.html
http://www.biznesdlafirm.com/katalog/szukaj/cat/26/strona/linki.php
http://biznesdlafirm.com/katalog/pokaz/5221
http://biznesdlafirm.com/category/dom-i-ogrod-oswietlenie/cat/168
http://www.biznesdlafirm.com/katalog/pokaz/6168

http://promowanefirmy.pl/katalog/szukaj/cat/230/strona/15
http://centrum-firm.com/katalog/pokaz/6189
http://centrum-firm.com/category/budownictwo--palety/cat/92
http://www.promowanefirmy.pl/katalog/pokaz/2029
http://www.centrum-firm.com/katalog/szukaj/cat/75/strona/15