2013-04-23

Dag för dag

Efter förra veckans ganska uppskruvade mängd så var jag beredd på att kroppen skulle grina lite i inledningen av denna vecka alternativt uppvisa fosterställning vilket så klart är markant värre.

Nu uteblev allt detta vilket är både uppskattat och överraskande. Faktum är att kroppen kändes riktig bra redan på söndagskvällen och igår på måndag var det bara att tuta på som vanligt. Varken stelare eller långsammare än vanligt, snarare har jag medvetet fått hålla i handbromsen lite för att inte rulla runt onödigt fort. Lite krut vill jag ha kvar till kvalitetspassen och det avslutande långpasset på söndag.

Nåväl, jag vet sedan tidigare att då jag pressar på precis så hårt som kroppen klarar av att det kan svänga snabbt. Ena dagen är benen fjäderlätta för att nästa dag vara blytunga. Men som sagt, jag tar träningen dag för dag nu och hoppas att kroppen absorberar så mycket som möjligt.

Sedan ska det så klart tilläggas att det är en extra svår ekvation att få tiden att räcka till veckor som den här. Heltidsarbete, tre barn som ska hämtas och lämnas på skola och dagis samt galet mycket fritidsaktiviteter i form av tekniksim, simskola och fotbollsträningar. Det gäller att planera upp varenda ledig minut och göra det bästa av situationen.

Inga kommentarer: