2013-04-16

Lågvattenmärke

Mina tankar går till offren och deras anhöriga vid Boston Marathon.

Gårdagskvällen präglades till stor del av det oerhört tragiska och hemska terrordådet med bomberna vid Boston Marathon. Jag hade tidigare under dagen följt loppet via live-stream och sett de rafflade uppgörelserna både dam- och herrklassen. Mycket spännande och underhållande! Då jag kom tillbaka hem från min kvällsrunda fullkomligt exploderade Twitter-flödet med rapporter om hemska scener och explosioner från upploppsrakan vid Boston där löpare som varit ute i lite drygt fyra timmar precis höll på att gå i mål.

Terrorism är självfallet något fruktansvärt men när de utnyttjar ett sådant arrangemang som ett marathon för att sprida skräck då vet jag inte var jag ska ta vägen. Dör lite inombords då jag begrundar hela situationen. Ett nytt lågvattenmärke för mänskligheten.