2013-05-23

Mage

Det vackra vädret vi hade över helgen (och även Kristi himmelsfärd) har tagit en liten paus och istället ersatts med lite kyliga vindar och temperaturer. För min egen del har jag inte så mycket att rapportera i träningsväg. Dels är det successivt lättning nu som gäller och dels drabbades jag av någon magåkomma i söndags som suttit i ett par dagar. Då magen varit orolig har jag bara rullat distans och hoppades således över det lite hårdare passet jag egentligen hade inplanerat igår. Ingen idé att riskera något nu med så kort tid kvar innan maran. Ett nyckelpass hit eller dit spelar ingen roll utan nu är det bara fokus på att nyttja den återstående tiden på bästa sätt. Det betyder att det är minst lika viktigt med vila/återhämtning, kost och vätska som att damma på några kvalitetspass enligt skiss.

Inga kommentarer: