2013-05-03

Vårvibbar

Fredag och solen skiner ute. Till på köpet är det ingen falsk marknadsföring, det är faktiskt lite småbehaglig temperatur också. Riktigt gott och det är bara att passa på att njuta, gudarna ska veta att fint väder varit en akut bristvara denna vår. Jag har även under mina senaste löprundor observerat lite skott på buskar och träd så förhoppningsvis får vi snart se lite blad, löv och grönska. Nackdelen med detta är att jag kommer bli pollensänkt men förhoppningsvis är detta överspelat till Stockholm marathon.

Hur som helst så har jag på förmiddagen en besiktning av ben och rygg hos Salov med de magiska nyporna. Därefter stundar lite mer fortsatt jobb innan det är dags för en lite kortare men rappare snabbdistans innan middag. Känns lite märkligt att inte skissa upp en snabbdistans upp mot 30 km utan denna gång hålla sig till lite mer humana nivåer. Samtidigt lite extra nerv, att jag är uthållig vet jag, det har den senaste träningen indikerat, hur kroppen reagerar på lite snabbare saker vet jag dock inte så det blir spännande att se.

Imorgon stundar det även funktionärsarbete på Kungsholmen runt där alla tre barnen ska ställa upp i Knatteloppet. Peppet är stort just nu i det Engströmska hemmet.

Inga kommentarer: