2013-05-24

Venla sex år!

Dottern min fyller sex år idag! Min egen lilla privata solstråle som förgyller min vardag har alltså hunnit bli sex år. Precis som vanligt vid tillfällen som detta så får man sig en ordentlig tankeställare och blickar tillbaka på tiden då man kunde hålla henne som ett litet knytte i sin famn med bara en arm.

Då jag frågade Venla vad hon önskade sig i present var hennes spontana och därför ärliga svar: En egen toalett i mitt rum. Som ni säkert förstår vill man som förälder göra sina barn glada så långt som möjligt men här blev det av förklarliga skäl avslag på hennes önskan. Vi får se om de andra presenter vi ordnat faller henne i smaken.

Firandet kommer ske i etapper och inleds redan under fredagskvällen tillsammans med familjen och Farmor och Farfar som kommer över på besök. Vi äter middag och ökar sedan tempo och takt med tårta och presentöppning. Under söndagen är det sedan inplanerat kalas med hennes dagiskamrater i en bowlinghall. Tanken är således att slunga klot i drygt en timme och sedan mata de utmattade barnen med sötsaker i olika former innan kalas är över och det är dags att bege sig hem.

Inga kommentarer: