2013-09-09

Helg med Finnkamp och extra allt

Uhrbom, dagen efter dagen U. Nu mer lite mer vätska i systemet.

Eftersom Frun min skulle sticka iväg på en konferensresa till Norge från och med fredag och sedan över helgen så hade jag inget annat väl än att genomföra veckans andra kvalitetspass redan under torsdagen. Ullevi-Fredrik är inte bara en snabb herre i löpspåren han är även riktigt vass och snabb på att med kort varsel anpassa sig till min förfrågan om lite sparringsällskap i Ursvikterrängen. Sagt och gjort så var det tre stycken långintervaller som stod på schemat som alla skulle avverkas i progressivt ökande fart. Den första på sju kilometer gick löptes på en ganska flack bansträckning och vi kunde leka oss igenom den. På den andra intervallen över fem kilometer skärptes både fart och kupering till en aning. Till den sista intervallen på 2.5km var det slutsnackat och vi kastade in allt vi hade i energireserven och avslutade denna riktigt tuffa och krävande slinga med mycket bra utfall. Skissen såg alltså ut enligt följande: 7/5/2.5km, Pj: 90''.

Från och med fredag var jag alltså ensam med barnen under helgen. Detta var dock sanning med modifikation eftersom Farmor och Farfar ryckte in och gjorde en hedervärd insats och tog hand om barnen under lördagens eftermiddag och kväll. Eftersom jag hade planerat att se finnkampen under samma dag var jag tvungen att sparka igång mitt långpass redan innan barnen transporterades till Farmor och Farfar. Jag hade inget annat val än att köra hela passet på 28 km på mitt löpband med en film framför ögonen. Inte kanske världens roligaste pass men det var liksom bara att acceptera läget och jobba sig igenom det.

Under lördag eftermiddag var det inte bara strålande solsken över Stockholms Stadion utan alla fina idrottsliga insatser på tartanen värmde likaså. Först ut var det imponerande att se Micke Ekvall mala ner motståndet över 10000 m och trots pressande värme knappt se ansträngd ut. Där bakom var det dock desto mer händelserikt. Adil drabbades av något vadproblem knappt halvvägs in i loppet krisade och föll igenom. Uhrbom som är pålitligheten själv såg lätt och fin ut och borrade på tillsammans med finnen Boström. Men med knappt 3000 m kvar att löpa började han se plågad ut och de sista varven tappade han ordentligt med fart. Med ganska exakt 200 m kvar att löpa drabbas han av akut vätskebrist och kollapsar mitt framför ögonen på mig. Det blev helt knäpp tyst på läktaren förutom jag som skrek mig hes åt alla funktionärer att lämna han ifred. Uhrbom hade viftat med armarna åt sjukvårdspersonalen (som föredömligt snabbt var på plats) att hålla sig borta. Även om han skulle bli passerad av alla löpare så skulle Sverige få en poäng om han tog sig för egen maskin in till mål. Nu blev han istället bortburen på bår men fick mota publikens stående ovationer. Den gode Uhrbom, man kan alltid lita på att det är underhållning när han ställer upp i rejs. Efter lite dropp var han snabbt på fötter och promenerade sedan hem för en kräftskiva. Bra virke i den karln!

Söndagen var bokstavligen fullproppad med aktiviteter. Först kom Elias och Venla hem. Venla hade kort därefter ett bowlingskalas som jag skjutsade henne till. Direkt efter det var det vara att kasta sig ut för att hinna skrapa några kilometer. Därefter hämtning och vidare färd till Stadion igen för finnkampen dag 2. Även söndagen bjöd på 23 grader och strålande solsken. Nästan för bra för att vara sant. Träffade många trevliga löpkamrater som antingen tävlade eller var där för att njuta av friidrotten. Även Uhrbom kom förbi en sväng och morsade (jag sa att jag hade godis att bjuda åt honom) och han var redo för nya äventyr och rubriker. Olle Walleräng visade klass på 5000 m som han sololöpte sig till en klar seger på och visade med eftertryck varför han är överlägsen Sverige-etta på distansen i år. Söndagens stora och häftiga duell kom att stå mellan Sandra Eriksson och Charlotta Fougberg på 3000 m hinder. Barnen radade upp sig längst fram vid läktaren och tillsammans skrek vi oss hesa varenda gång Sandra sprang förbi. Sandra drog från första steg men lyckades aldrig skaka av sig Fougberg som bet sig fast och gjorde ett otroligt bra lopp. Vi satt exakt vid markeringen då det var 200 m kvar att löpa och precis här spelade Fougberg ut sitt sista kort och tryckte sig förbi Sandra för att vara först över det kommande vattenhindret. Många löpare skulle i denna situation krisa och drabbas av negativa tankar. Har man legat på och gjort ett ensamt dragjobb under nästan hela loppet och se sig passeras strax innan mål så är det så oerhört lätt hänt att man tappar fokus. Inte Sandra, istället spred det sig ett svagt litet leende på läpparna och jag visste redan då att det var avgjort. Jag har sett det där leendet förr och visste att vi nu hade att vänta en ruggig avslutning. I takt med att löparna närmade sig det avslutande upploppet så ställde sig publiken upp på läktarna och det steg det ett stort jubel av förväntan. Barnen tjöt av upphetsning och tillsammans skrek vi ut vår glädje när Sandra visade var skåpet skulle stå, spurtade ner Fougberg och belönades med ett nytt finsk rekord med nästan två sekunder! Vilken fantastisk prestation, vilken underhållning och vilken oerhörd kamp ända in på mållinjen. Barnen som tagit med sig sina block hängde över sargen och väntade och väntade på Sandras ärevarv för att be henne om autograf. Men mitt i all uppståndelse med finskt rekord och tv-intervjuer så hann hon inte med det. Men Sandra kan man lita på! Kort därefter kom det ett mess på telefonen där hon frågade var vi satt och en liten stund senare var hon uppe hos oss på läktaren och barnen fick sedan sina efterlängtade autografer och jag tillfälle att gratulera Sandra till hennes seger och härliga lopp.

Sandra Eriksson, uppmärksammar de små men stora supporterna med personlig uppvaktning på läktaren!

Detta var första gången jag tog med barnen på ett friidrottsevenemang och jag ville så gärna att de skulle tycka att tävlingarna var roliga och spännande samt att atmosfären på Stadion skulle smitta av sig på dem. Visst har barnen varit med på SM och sett när jag tävlat men det är så klart inte på riktigt samma nivå och det är inte heller samma sak när pappa tävlar. Hur som helst så kunde vi inte fått det bättre. Vädret var galet bra och tack vare fina insatser av både svenskar och finnar så gav detta väldigt positiva minnesbilder från barnen som inte ville gå därifrån då kampen närmade sig sitt slut.

Helgen var inte slut efter Finnkampen. Direkt efter den var det stor hast vidare till barnens båda simträningar (så klart på olika simhallar) och därefter direkt hem för att slänga ihop en middag. Alla barnen i säng strax innan nio men tröttast av alla var nog jag själv!

27 kommentarer:

Anonym sa...

Men snälla Patrik, du håller väl på Sverige?:-)
Uhrbom är en sann entertainer. Det blir spännande att läsa hans rapport från Finnkampen.

/Stefan

Patrik Engström sa...

Stefan:

Haha, jag håller på Sverige och Sandra! Eftersom jag är gift med en finska och ser Sandra som en god vän så är valet lätt! :)

Och visst, jag ser också mäkta fram emot Uhrboms rapport från kampen.

Sandra sa...

Synd att jag inte hann läsa ditt sms innan jag sprang så jag visste var ni satt, då hade jag nog kommit på ett halvt ärevarv åtminstone! :)

Gillar din beskrivning av vårt lopp. Många tror att jag ler för att psyka men man ser ju sällan ansiktet på sina motståndare så det är ju helt onödigt. Jag ler då jag känner att jag har kontroll och kan njuta av loppet, kan inte låta bli :)

Och även jag ser fram emot en uppdatering på Uhrboms blogg!

Unknown sa...

guowenhao20150328
air jordan 11
michael kors outlet
polo ralph lauren outlet
tiffany jewelry
soccer jerseys for sale
nba jerseys wholesale
giuseppe zanotti sale
coach outlet
mlb jerseys
mont blanc
m a c cosmetics
lebron shoes
air force one shoes
foamposite shoes
mac cosmetics
coach outlet
adidas shoes
air force 1 shoes
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
coach outlet online
adidas outlet
air jordan shoes
michael kors handbags
ralph lauren
toms
kate spade handbags
marc jacobs
true religion jeans
coach outlet
louis vuitton outlet
louis vuitton handbags
chanel handbags,chanel bags,chanel outlet,chanel 2.55
hollister clothing store
giuseppe zanotti outlet
nhl jerseys wholesale
louis vuitton outlet uk
herve leger
links of london jewellery
michael kors outlet store

achang sa...

rolex watches uk
manchester united jersey
san francisco 49ers jerseys
atlanta falcons jersey
boston celtics jersey
hermes belt
hermes birkin
burberry outlet
soccer shoes
futbol baratas
coach outlet
nike air max uk
lebron james shoes
philadelphia eagles jerseys
cheap nike shoes
oakley sunglasses
hermes outlet
the north face outlet store
kansas city chiefs jerseys
north face jackets
chicago bears jerseys
chelsea jersey
los angeles lakers jerseys
ugg boots
michael kors uk
chanel handbags
chicago blackhawks jersey
tory burch outlet online
mulberry uk
christian louboutin uk
stuart weitzman boots
denver broncos jerseys
san antonio spurs jerseys
nike trainers
moncler coats
juicy couture outlet
new england patriots jerseys
air jordan shoes
gucci shoes
kate spade outlet
0619

Unknown sa...

20150623 junda
ray ban outlet
michael kors purse
toms shoes sale
cheap soccer jerseys
pandora charms
chanel outlet
true religion outlet
football jerseys
ray ban sunglasses
coach factory outlet
michael kors handbags
gucci handbags
true religion
michael kors
gucci uk
coach factory outlet
oakley sunglasses cheap
abercrombie and fitch
ralph lauren polo shirts
michael kors bags
coach outlet
oakley sunglasses outlet
true religion sale
oakley sunglasses
kate spade bags
retro jordans
toms shoes for women
ray ban outlet
hollister kids
kate spade bags
michael kors watches
ray ban glasses
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
toms outlet store

Unknown sa...

shijun 7.2
abercrombie
knockoff watches
abercrombie
jordan 4 retro
fendi bags
prada bags
oakley glasses
coach outlet
michael kors
lululemon
louis vuitton handbags uk
christian louboutin sale
adidas running shoes
ralph lauren outlet online
tory burch outlet online
louis vuitton handbags
copy watches
adidas shoes
oakley vault
toms.com
coach factory outlet online
michael kors uk
coco chanel
oakley outlet
new jordans
louis vuitton outlet
coach outlet
louis vuitton handbags
michael kors outlet online sale
abercrombie store
oakley outlet
air jordan 8
michael kors outlet
kate spade outlet
abercrombie outlet
louis vuitton handbags
hollister clothing store
coach factory online
kate spade
cheap toms

Unknown sa...

nike free uk
beats headphones
thomas sabo bracelet
real madrid jersey
gucci shoes
michael kors outlet
lacoste polo shirts
adidas wings
tod's shoes
vibram fivefingers
herve leger sale
air jordan gamma blue
cheap snapbacks
mulberry uk
burberry handbags
lululemon outlet
ghd hair
kate spade sale
louis vuitton
kate spade outlet
timberland outlet
michael kors outlet online
prada shoes
mbt shoes
beats headphones
the north face clearance
cheap ray ban sunglasses
karen millen sale
cartier love bracelet
atlanta falcons jersey
mac cosmetics
true religion
rolex watches
washington redskins jerseys
louis vuitton outlet
soccer jerseys
ray ban uk
ray ban aviator
michael kors outlet
michael kors outlet online sale
achang 0713

Unknown sa...

2015-7-27 xiaozhengm
ray ban uk
michael kors bags
coach factory outlet
ray ban sunglasses
coach outlet online
polo ralph lauren
true religion
tory burch outlet
hollister clothing
ralph lauren outlet
sac longchamp
oakley sunglasses outlet
coach outlet
sac longchamp
tory burch shoes
toms shoes outlet
michael kors outlet
tory burch outlet online
pandora jewelry
cheap beats
coach outlet
gucci uk
jordan homme
oakley sunglasses wholesale
air jordan
polo ralph lauren
ed hardy clothing
gucci outlet
replica watches
pandora rings
nike tn pas cher
coach outlet store online
michael kors outlet online
ralph lauren
michael kors uk
mont blanc pens
coach outlet online
prada handbags
cheap jordans for sale
true religion outlet

Unknown sa...

20150828daigege
nike roshe run women
mizuno shoes
michael kors handbags
oakley sunglasses
ralph lauren uk
new balance
nike free run womens
air max 90
polo ralph lauren outlet
nike free runs
true religion
adidas superstar
polo ralph lauren
michael kors handbags
jordan uk
soccer jerseys wholesale
nike blazer
adidas trainers
ralph lauren
tory burch outlet online
borse louis vuitton
mulberry bags
mizuno running shoes
nike air max
nike socks
nike running shoes
mont blanc pen
longchamp outlet
coach outlet online
nike basketball shoes
air jordan
canada goose
ray ban sunglasses
ed hardy
air max shoes
oakley sunglasses wholesale
tory burch outlet
michael kors bag
toms shoes
pandora rings

Unknown sa...

201591dongdong
toms outlet
cheap soccer shoes
jordans
coach outlet store online
michael kors outlet
louis vuitton
oakley sunglasses wholesale
abercrombie
mont blanc
louis vuitton
hollister clothing
ugg sale
ralph lauren outlet
ray ban outlet
louis vuitton handbags
adidas uk
cheap jordans
toms wedges,toms.com,toms promo code,toms shoes outlet,toms canada,toms shoes sale
celine outlet
toms shoes
hollister co
louis vuitton outlet
louis vuitton
coach factory
michael kors outlet
jordan 8
louis vuitton handbags
coach factory outlet
ray bans
louis vuitton
michael kors outlet
caoch outlet

Unknown sa...

lacoste shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
jets jersey, http://www.newyorkjetsjersey.us/
instyler ionic styler, http://www.instylerionicstyler.com/
cheap ugg boots, http://www.uggaustralia.in.net/
vans sneakers, http://www.vans-shoes.cc/
canada goose outelt, http://www.parajumpers.in.net/
ray ban,rayban,occhiali ray ban,ray-ban,ray ban occhiali,ray ban sunglasses
denver broncos jerseys, http://www.denverbroncos.org/
kansas city chiefs jerseys, http://www.kansascitychiefs.us/
black friday deals, http://www.barbourjacketsuk.co.uk/
new york knicks, http://www.newyorkknicksjerseys.com/
puma shoes, http://www.pumaoutletonline.com/
cheap soccer jerseys, http://www.cheapsoccerjersey.net/
ravens jerseys, http://www.baltimoreravensjerseys.us/
tiffany and co, http://www.tiffanyandco.in.net/
oklahoma city thunder, http://www.thunderjerseystore.com/
miami heat jersey, http://www.miamiheatjerseys.net/
boston celtics, http://www.celticsjersey.com/
cheap oakley sunglasses, http://www.oakleysunglasses-outlet.us.com/
philadelphia eagles jerseys, http://www.philadelphiaeaglesjersey.us/
1015minko

Unknown sa...

2015-11-5leilei
nike huarache
adidas superstars
snapbacks wholesale
michael kors outlet online
longchamp soldes
toms outlet
uggs outlet
ed hardy
michael kors bags
moncler jackets outlet
longchamp pas cher
coach factory outlet online
louis vuitton borse
canada gooses jackets
louis vuitton outlet stores
oakley vault
pandora charms
ugg boots outlet
prada handbags
coach outlet online
moncler jackets
timberland uk
adidas running shoes
coach factory outlet
coach outlet online
coach factory outlet online
ugg boots outlet
nike sb janoski
kate spade
nike running shoes
coach factory outlet online
adidas trainers
ugg boots australia
michael kors outlet
louis vuitton handbags
christian louboutin shoes
michael kors outlet online
michael kors
coach outlet online
longchamp le pliage

Unknown sa...

michael kors factory sale
uggs outlet
hollister pas cher
ugg boots on sale
vans sneakers
washington redskins
north face outlet
ray ban sunglasses outlet,ray ban sunglasses,ray ban,rayban,ray bans,ray ban outlet,ray-ban,raybans,ray ban wayfarer,ray-ban sunglasses,raybans.com,rayban sunglasses,cheap ray ban
wedding dresses
ralph lauren,ralph lauren uk,ralph lauren outlet,ralph lauren outlet online,polo ralph lauren outlet,ralph lauren polo
michael kors uk
winter coats outlet
new york jets
gucci handbags
cheap toms
uggs outlet
louis vuitton outlet online
pittsburgh steelers
michael kors outlet store
canada goose outlet
cheap ugg boots
miami dolphins
chicago bulls
pandora charms
michael kors outlet
cheap nfl jerseys
mbt sneakers
canada goose outlet
tory burch handbags
north face jackets
ugg clearance
ddddd1106

chenlina sa...

chenlina20151126
ugg boots outlet
louis vuitton handbags
cheap ray ban sunglasses
the north face uk
ugg outlet
cheap toms
oakley outlet
hollister co
pandora outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors bag
nike huarache shoes
coach outlet
coach outlet store online
p90x
oakley sunglasses
oakley sunglasses
abercrombie & fitch
louis vuitton handbags
ralph lauren outlet
cheap jordans
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
jordan concords
louis vuitton outlet
north face jackets
louis vuitton outlet
oakley outlet
michael kors outlet
kobe 9
jordan concords
michael kors handbags
abercrombie fitch
louis vuitton purses
michael kors outlet
michael kors outlet
toms outlet
fake oakley sunglasses
air force 1
as

Unknown sa...

mulberry outlet online
mac makeup
replica handbags
ugg outlet
converse sneakers
canada goose coats
iphone cases
coach outlet store
hermes belt for men
ugg boots
cheap mlb jerseys
nhl jerseys wholesale
asics
cheap toms
michael kors outlet online
nike air max 2014
ferragamo shoes
michael kors handbags
hermes bags
moncler jackets

柯云 sa...

2016-01-28keyun
oakley outlet
ralph lauren
christian louboutin shoes
louis vuitton purses
louis vuitton handbags
louboutin femme
coach factory
louis vuitton outlet
abercrombie & fitch
coach factory outlet
gucci handbags
pandora charms
coach outlet
nfl jerseys wholesale
ugg boots
the north face jackets
coach factory outlet online
michael kors outlet store
hollister clothing
michael kors outlet
abercrombie and fitch
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet
toms outlet
prada handbags
coach outlet online
coach outlet online
louis vuitton outlet stores
nike trainers sale
oakley outlet
ugg outlet
air max 95
coach factory outlet
oakley sunglasses sale
coach outlet
cheap uggs
louis vuitton outlet stores
oakley sunglasses sale
ralph lauren outlet
coach outlet

louis vuitton outlet sa...

Kate Spade Outlet Toms Shoes Hermes Belt UGG Boots Outlet Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Store Outlet North Face Outlet Store North Face Outlet Store The North Face Outlet Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Handbags Louis Vuitton Outlet Timberland Boots Timberland Outlet Tory Burch Outlet Store Tory Burch Outlet Online Tory Burch Outlet Oakley Outlet Tory Burch Shoes
Michael Kors Outlet Ralph Lauren Outlet Gucci Factory Outlet Gucci Outlet Gucci Handbags Cheap Ray Ban Sunglasses North Face Jackets Prada Outlet Burberry Outlet Hollister Clothing Ferragamo Shoes Tiffany JewelryTiffany Outlet NFL Jerseys Cheap Jordans Oakley Outlet North Face Outlet Burberry Outlet Ray Ban Sunglasses Tory Burch Outlet
Chan Luu Sale Toms Outlet

dongdong sa...

oakley sunglasses
fitflop uk
christian louboutin
salvatore ferragamo
ralph lauren pas cher
bottega veneta
air jordans
michael kors outlet
sac longchamp
louis vuitton pas cher
christian louboutin
under armour shoes
coach outlet online
ugg outlet online
coach outlet store online
prada bags
toms outlet store
reebok shoes
cartier glasses
louboutin pas cher
nike huarache
timberland boots
louis vuitton bags
michael kors handbags
ray ban outlet
true religion outlet
reebok uk
ferragamo shoes
ralph lauren outlet
coach factory outlet
longchamp
michael kors outlet
longchamp bag
under armour outlet
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
coach outlet
hollister sale
louboutin
20163.12wengdongdong

Unknown sa...

TEN0323
babyliss flat iron
mulberry handbags
longchamp handbags
mulberry handbags
michael kors uk
mulberry handbags
hollister uk
tiffany jewellery
oakley sunglasses uk
fitflops uk
fitflops shoes
ralph lauren outlet
ralph lauren pas cher
tiffany and co
oakley sunglasses wholesale
hollister shirts
tiffany outlet
hollister shirts
coach outlet store
mulberry sale
oakley sunglasses
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
hollister clothing
kate spade handbags
burberry outlet online
coach outlet online
true religion jeans
burberry outlet

John sa...

nike uk
michael kors outlet
nike basketball shoes
insanity workout
hollister clothing store
lebron james shoes
true religion jeans
louis vuitton outlet
tory burch outlet
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
adidas superstar
cheap oakleys
toms shoes
hollister clothing
coach outlet
nike sb
ugg boots
kd shoes
michael kors handbags
jordan concords
christian louboutin outlet
gucci outlet
marc jacobs
coach outlet online
prada uk
polo ralph lauren
tory burch outlet
ray ban outlet
louis vuitton
adidas shoes
fitflops
nike uk
vans shoes
kate spade outlet
louis vuitton
2016329yuanyuan

柯云 sa...

2016-04-27keyun
louis vuitton outlet stores
canada goose outlet
polo ralph lauren
nike trainers men
adidas wings
michael kors outlet online sale
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
true religion outlet online
louis vuitton handbags
adidas factory outlet
asics running shoes
jordan 3 powder blue
louboutin femme
coach outlet
adidas superstar
nike store
michael kors canada outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet
beats by dr dre
kate spade handbags
nike huarache black
michael kors outlet
toms shoes
michael kors outlet online
jordan retro 11
coach factory outlet online
christian louboutin sale
true religion jeans
ralph lauren
adidas outlet store
louis vuitton handbags
louis vuitton
coach outlet
ray bans
jordan 3s
instyler

eric yao sa...

Christian Louboutin Shoes True Religion Outlet Tommy Hilfiger Outlet
Michael Kors Outlet Coach Outlet Red Bottoms Kevin Durant Shoes New Balance Outlet Adidas Outlet Coach Outlet Online Stephen Curry Jersey Vans Outlet Ralph Lauren Outlet
Ugg Boots Sale UGGS For Women Skechers Go Walk Adidas Yeezy Boost Adidas Yeezy Adidas NMD Coach Outlet North Face Outlet Ralph Lauren Outlet Puma SneakersPolo Outlet
Under Armour Outlet Under Armour Hoodies Herve Leger MCM Belt Nike Air Max Louboutin Heels Jordan Retro 11 Converse Outlet Nike Roshe Run UGGS Outlet North Face Outlet
Adidas Originals Ray Ban Lebron James Shoes Sac Longchamp Air Max Pas Cher Chaussures Louboutin

Unknown sa...

canada goose jackets
bills jerseys
coach factory outlet
sac longchamp
kansas city chiefs jerseys
canada goose jackets
louis vuitton outlet
nike trainers
seattle seahawks jerseys
yeezy boost 350

Unknown sa...

uggs canada
louis vuitton outlet store
discount oakley sunglasses
discount oakley sunglasses
fitflops sale
louis vuitton purse
true religion outlet store
uggs on sale
oakley sunglasses wholesale
ed hardy outlet
zhi20161225

chenlina sa...

pandora jewelry
sac louis vuitton
coach outlet
moncler uk
louis vuitton handbags
nike roshe
oakley sunglasses
louboutin shoes
cheap jordans
beats by dre
chenlina20170207

jan sa...عزل فوم بالرياض عزل فوم بالرياض

اسعار كشف تسربات المياه بالرياض اسعار كشف تسربات المياه بالرياض

اسعار كشف تسربات المياه بالرياض اسعار كشف تسربات المياه بالرياض
شركة عزل فوم بجدة شركة عزل فوم بجدة