2013-09-20

Helgplaner

Egentligen inte mycket att rapportera. Benen har känts fortsatt väldigt bra denna vecka och så jag försöker bara rulla igenom passen nu och försöka hålla mig frisk och hel. Veckans andra kvalitetspass planerar jag att genomföra under helgen då vi befinner oss i Sala och sommarstugan. Av någon outgrundlig orsak mottog jag Coachens skiss för detta pass som stavades tusingar. Mycket märkligt men jag är inte sen att avböja. Brukar bara få ett eller två sådana endorfinpass per säsong så det gäller att skärpa till sig när tillfälle ges. Sommarstugesäsongen lider tyvärr mot sitt slut och det gäller att njuta av denna sista visit för 2013. Turligt nog ser vädret ut att bli ganska bra då det varit betydligt mera höstigt under veckan. Aktiviteter under helgen är alltså löpning, fotboll med barnen, grill och vedeldad sauna. Inga konstigheter.

Inga kommentarer: