2013-09-23

Sommarstugebesök

Ganska hektiskt och intensivt på jobbet nu de senaste veckorna och därför var det extra skönt att under fredags kvällen sätta kurs mot sommarstugan i Salastaden för välbehövlig avkoppling i skog och mark. Då vi anlände på fredagen var det redan mörkt och det är vid dessa tillfällen det blir allt mer påtagligt hur snabbt solen nu går ner. Ändå lite mysigt att komma fram till landet med den mörka skogen runt omkring och sedan tända upp stugan, lägga barnen och varva ner.

Lördagen bjöd på fantastiskt vackert höstväder. Solsken och svag vind, knappt man trodde det var sant. Morgonen inleddes med lite bokläsande utomhus innan Farfar och Elias anlände. De hade stannat kvar då Elias hade fotbollsträning på fredagskvällen. Därefter begav sig familjen vidare till idrottsplatsen där vi spelade lite fotboll tillsammans med barnen.

Efter lunchen var det mer avkoppling på schemat i det härliga vädret. En stund senare på eftermiddagen var det dags för det sista riktigt hårda passet innan Lidingöloppet. Efter de senaste terrängpassen så är jag ganska säker på min backkapacitet men behövde få en liten genomkörare och kvitto på hur det stod till med speeden på de flacka partierna. Coachen skissade otroligt nog upp tolv stycken tusingar som skulle avverkas i ett tempo strax över 10KP, alltså inget milpressande utan aningen långsammare. Jag tog mig ut till en slingrande grusväg runt Långforsen som är relativt flack. Väl där påbörjade jag passet enligt 12x1km, pj: 1' @4:15. Den första var lite ovan och kantig men sedan lossnade det och jag kunde glida igenom de tio första med riktigt bra känsla utan att förta mig. De två sista var aningen tyngre men hela tiden kontrollerade och det fanns betydligt mer att kasta in om det hade behövts. Även pulsvärdena visade samma sak vilket gjorde att jag la ansträningsnivån på en bra nivå. Snittet för de tolv tusingarna blev 3:06 vilket var klart snabbare än jag hade räknat med. Kanske för snabbt men eftersom jag inte behövde pressa så var det nog ok. Som sig bör avrundades lördagen med vedeldad sauna, grillning och sedan lördagsmys med barnen.

Söndagen bjöd inte på lika vackert väder som lördagen men jag och Elias hann sticka ut på ett lättare distanspass innan vi pep tillbaka. Efter lunch var det dags att packa ihop och bege sig hemåt. Lite bittert att lämna sommarstugan för den här säsongen men nästa vår blir det återbesök. Söndagen var som vanligt en fullspäckad dag. Efter hemkomst var det matshopping och därefter uppackning innan barnen skulle till sina tekniksim. Alla trötta men samtidigt nöjda på söndagskvällen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Note: If you don't have an external SD memory card, your
old maps will have to be removed first. If you want to build an income with your website its even more
important to obtain more traffic as which will be
your income. They took inspiration from their Guangdong heritage and decided to ask Pak Tai,
the protecter god capable of abating disasters, for help.
Phishing can be done in other ways such as offering widgets for the social network.

If your model has built in Bluetooth adapter, you
could get the Bluetooth Media Access Control address by using the hack code *#2820#.

Considering that he lacked size and power, or so he thought, Jonah avoided self-defense
courses. If you are consistently struggling to operate a
vehicle traffic to your site, than the article can help you solve this challenge in
five steps.

My web page ... comment pirater compte how many people are on facebook 2014

Unknown sa...

zzzzz2018.6.9
pandora jewelry
kate spade outlet
coach outlet online
tory burch outlet
air jordan uk
broncos jerseys
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren outlet
mulberry uk
golden goose shoes

Unknown sa...

20180625 junda
michael kors outlet
indianapolis colts jerseys
mulberry bags
canada goose jackets
ralph lauren outlet
clippers jerseys
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
air max 97
kobe bryant shoes

Unknown sa...

nike air force
ralph lauren
adidas clothing
new balance shoes
nike kyrie 2
roty burch outlet
coach purse
oakley
adidas
nike free
2018.6.30chenlixiang

jan sa...


عزل خزانات بالمدينة المنورة