2013-11-13

Laddning pågår

Ja, det börjar banne mig dra ihop sig. Inte många dagar kvar nu till Valencia och tankarna glider ofrånkomligen dit även om jag försöker att inte hetsa upp mig i onödan.

Igår vågade jag mig faktiskt in på Valencia marathons hemsida och studerade banan och dess banprofil (se bansträckningen här). Jag vet inte riktigt vad jag tycka eller tänka. Banan ser ut att innehålla en hel del skarpa kurvor men samtidigt är den lagd så man hela tiden verkar hålla sig inom de centrala delarna av Valencia vilket borde borga för mycket publikstöd utmed banan. Vad gäller banprofilen så ser den ganska flack ut även om partiet med flest antal höjdmeter olyckligtvis inträffar under den delen av loppet då de första trötthetssymptomen och svackorna brukar komma, det vill säga 22 till 34 kilometer. Svagt utför från efter det partiet in mot mål vilket är bra.

På hemmaplan har jag nu inlett operation kostladdning vilket innebär att jag försöker suga i mig så mycket pasta och kolhydrater som jag bara kan. Jag kommer även lyxa till det med några vilodagar och en behandling hos herr Salov för att justera upp rygg och ge benen lite långmilaservice.

Idag körde jag några lättare fartryck för att snäppa upp benen en aning och låta dem smaka på tilltänkt tävlingsfart på söndag. På fredag är det avresa till Alicante och efter en övernattning där tågar jag, Coachen och Månskens-Frida vidare till Valencia för nummerlappsuthämtning under lördagen. Väl där möter vi även upp några andra trevliga svenska deltagare vilket jag ser fram emot. Söndagen går i tävlandets tecken och sedan är det rehab och resa till Barcelona på måndag. Pepp!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gå för PB - lycka till!

Andreas T

jan sa...ارخص شركة شحن عفش

نقل عفش من جدة الى مكة نقل عفش من جدة الى مكة
شركة نقل عفش من جدة الى الامارات نقل عفش من جدة الى الامارات
افضل شركة نقل عفش من جدة الى الرياض نقل عفش من جدة الى الرياض
شركة نقل عفش من جدة الى الدمام نقل عفش من جدة الى الدمام
شركة نقل عفش من المدينة المنورة الى مكة نقل عفش من المدينة المنورة الى مكة