2014-01-21

Helgrapport

Jaha, det har varit en helg som innehållit det mesta. Både positiva och negativa saker. Vi börjar med det positiva som skedde direkt på fredagseftermiddagen efter hemkomst från jobbet. Upp på bandet och hade ett riktigt tufft intervallpass på schemat. Tre stycken långintervaller i högt tempo. Skissen sa 3x5 km @3:10, Pj: 3' @4:30. Detta var ett pass jag egentligen aldrig tidigare hade mäktat med men eftersom jag höjt löpningen den senaste tiden så tog jag mig ann passet med fokus. Rullade igenom de två första serierna utan problem, under den tredje blev det lite kämpigt sista två kilometer men jag stod pall och kunde nöjt bocka av ytterligare ett nyttigt pass.

Sedan fortsatte helgen i en ny regi. Dagarna innan hade jag varit hemma med Alvar som drabbats av vinterkräksjukan. Klockan 21 på fredagskvällen precis då man ska korka upp Cola och knapra chips var det dags för mig att tillbe den vita porslinsguden. Kräksjukan hade drabbat mig men det märkliga var att den bara gjorde det intensivt under två timmar. Sedan var det över. Kroppen var fortfarande lite sänkt och men illamåendet försvann lika fort som det slog till. Och så här fortsatte det. Medan jag repade mig under lördagen var övriga i familjen slitna men kurerade sig snabbt.

På söndagskvällen var alla friska och krya och barnen kunde till och med avsluta helgen med varsitt simträningspass.

Inga kommentarer: