2014-01-07

Ledigheten över

Julledigheten är över och familjen är tillbaka i Sverige. Här är det lika grått och mulet som det var i Finlandslandet. Jag minns inte ens när jag såg solen senast men det ska erkännas utan omsvep att jag hellre tar detta molniga och gråa väder som är helt befriat från snöskiten istället för solsken, snö, slask och is.

Under visiten i Finlandslandet har jag tränat på riktigt bra och tuggat en del distans kryddat med ett par ordentliga kvalitetspass. Alla med gott utfall och kapaciteten känns riktigt bra. Dessvärre har jag besvärats en aning av en ömmande hälsena men jag hoppas kunna hålla mig på rätt sida av smärttröskeln och träna mig igenom denna irritation. Bär det söderut får jag ta ett par dagar på trainern nere i källaren för att låta hälsenan återhämta sig en aning.

Annars var det comeback på jobbet idag efter över två veckors mycket välbehövlig och uppskattad ledighet. Barnen hade planeringsdag på sin skola och dagis så de fick spendera dagen hemma hos Farmor och Farfar och ta det lugnt ytterligare en dag innan de returneras till skol- och dagisverksamhet imorgon.

Inga kommentarer: