2014-03-07

Nära tävling

Jaha, då är det nästan dags för avfärd, tävling och debut för säsongen 2014. Fjärilarna har ännu inte vaknat i magen men det känns som om de finns inom en replängds avstånd.

Jag är både nervös och taggad på samma gång. Sugen som attan att försöka förbättra mitt personbästa och ta mig an den, enligt mig, ganska svåra, distansen halvmarathon. Samtidigt är jag också nervös över att se hur träningen bitit under vintern, få ett kvitto och känsla över hur loppet genomfördes.

Precis som inför Valencia så har jag inget att skylla på. Träning och förberedelser har varit näst intill perfekta och loggats enligt plan. Alla förutsättningar att springa fort på söndag är på plats och det handlar bara om mod att utföra loppet så som jag planerat. Att våga spänna bågen. Taktiken är inte än riktigt spikad, det tar jag tillsammans med Coachen under resan ner till Haag. Finns nog en del detaljer att fundera kring med upplägg och passertider.

Som sagt, det drar ihop sig och tiden kort innan tävling är egentligen den värsta. Jag är redo för lopp och tävling och vill nu bara springa av loppet och få det avklarat. Återkommer med rapport.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till nu.
Gissar att du gör 1:05:58.
Det är du god för.

Anonym sa...

Lycka till! Gissar på 1.05.37.

Anonym sa...

Snyggt PB!

Grattis!

Andreas T