2014-05-21

Snart dags för 25 nya varvKänslan och återhämtningen efter Arenamilen har varit god och jag kom igång snabbt med träningen fast med den skillnaden att jag inte pressade på några dubbelpass under distansdagarna. Tanken är att det ska tävlas igen nu imorgon torsdag under Nordic Challange som i år går av stapel på Bislett i Oslo. Det är ett brett och starkt startfält som är anmält och jag konstaterar att jag stoltserar bland de med sämst personbästa. Lars Södergård och Uhrbom är de som representerar Sverige medan jag, Andreas Åhwall och Andreas Jansson är anmälda som klubblöpare. Jag åker åtminstone dit med gott självförtroende efter förra veckans drabbning över 10000m. Banlöpning brukar ofta fungera så för mig. Går det bra stärks man och man vågar spänna bågen ytterligare lite hårdare till nästa lopp. Går det kass däremot sjunker självförtroendet med blyvikter och man blir väldigt försiktig till nästa tävling. Hur som helst så hoppas jag kunna komma upp i en bra nivå och med lite tur ta rygg på några raska herrar strax framför mig. Känslan är att jag definitivt kan hota mitt sex år gamla pers på distansen vilket är skönt att konstatera trots lite fler vishetsår under bältet samt renodlad marathonträning.Annars bjöd helgen på fantastiskt härligt väder vilket så klart uppskattades mycket. Under söndagen hade Venla sin första fotbollsturnering vilket var spännande. Första matcherna tillsammans med tjejerna som tränar tillsammans och det var både kul och spännande att se deras matcher. Senare under eftermiddagen åkte jag tillsammans med Mamma Marika och Alvar ner till Sollentunavallen. De spelade lite fotboll och hoppade längdhopp medan jag körde ett light-intervallpass med lite ryck i 800 och 1000m, några 800ingar och en avslutande 2000ing där sista 1000m klockades in på 2:55. Alvar var dock lite småbesviken på mig eftersom jag inte stannade och gjorde high-five varenda gång jag passerade honom i längdhoppsgropen.

2 kommentarer:

samaher sa...


شركة نقل اثاث من الرياض الى الامارات
لاننا افضل شركات شحن الاثاث فدائما خدماتنا هى الافضل
شركة شحن عفش من الرياض الى الاردن

اتصل بنا الان للحصول على افضل الخدمات لاننا الافضل دائما ونعمل على الاستعانة بافضل العمالة المدربة على نقل العفش و فك وتغليف الاثاث لاننا افضل و
ارخص شركة نقل عفش بجدة


steve sa...


الرائد افضل شركة تنظيف بالمدينة المنورة
تقدم خدمات التنظيف الشاملة للمنازل و البيوت و الفلل و الشقق اتصل بنا الان وايضا تقدم خدمات مكافحة الحشرات فهى افضل شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
تقضي نهائيا على جميع انواع الحشرات المنزلية